Nöjesdansakuten Bröllopsvals


Startsidan
Vad är bröllopsvals?
Tips & goda råd för bröllopsvalsen
Tips på valsmusik
Lär dig dansa bröllopsvals!
Lär dig själv!
Kontakt
Vanliga frågor (och svar)Nöjesdans.se


Ska ni gifta dig snart? Behöver ni hjälp med den traditionella bröllopsvalsen? Då har ni  kommit till rätt ställe! Jag hjälper er - i mån av tid och lokaltillgång - att få ordning på valsen antingen ni redan kan lite och vill göra något extra av den eller ni har två vänsterfötter var och bara vill klara er ett varv runt golvet! (Vill ni hellre dansa något annat än vals (t.ex. foxtrot) på bröllopet så hjälper jag er med det också!) Här finns också tips för er som vill träna själva.

Under länkarna i menyn finner du förklaringar om vad bröllopsvals egentligen är, lite saker som är bra att tänka på innan bröllopet, info om privatlektioner, priser, tips för dig som vill lära dig själv, musiktips, lektionstider och kontaktuppgifter. Tyvärr har jag inte någon egen lokal och kan därför i första hand bara hjälpa par som har egen lokal eller plats hemma. Se mer info här. Ingen prishöjning 2017!

 Information och uppdateringar
Tips
Se även t.ex. Magic, Sinclairs eller Mölndals dansskola.

Lediga tider o priser
Info om tider, priser, lokal m.m.!

Uppdateringar
Nya valser inlagdaDansskolan Nöjesdansakuten drivs av mig, Marika Lagervall, på deltid och i Göteborg. Tidigare bestod den huvudsakliga verksamheten i att ge danskurser på Chalmers i samarbete med Chalmers danssällskap, men för närvarande ger jag enbart privatlektioner i mån av tid och lokaltillgång. Eftersom jag inte har någon egen lokal har jag begränsade möjligheter att ge lektioner så hör helst av dig i god tid. Se under lektioner och kontakt i menyn. Du kan alltid hitta tillbaka till den här sidan genom att klicka på rubriken, och till Nöjesdansakuten genom loggan överst till vänster.
        
Marika
NB! Jag är för närvarande sjukskriven och har mycket begränsade möjligheter att hjälpa er innan den har upphört (se mer här).


Denna sida är en del av Nöjesdansakuten, se mer om dansskolan och om de öppna kurserna.
 © Nöjesdansakuten, webmaster, sidan skapad 100630 och senast uppdaterad 170912.