Nöjesdansakuten Tider för privatlektioner
Privatlektioner - startsidan
Specialsida för bröllopsvals
Om dansskolan och danserna
English textVill ni ta en privatlektion i dans? Då har ni kommit rätt!

Boka en lektion  Läs mer om privatlektioner   Inför första lektionen   Kontakt 


Dansskolan Nöjesdansakutens huvudsakliga verksamhet är att ge danslektioner till par och grupper i form av privatlektioner.

Dansskolan har ingen egen lokal utan jag som danslärare åker hem till er eller till en lokal ni ordnar, eller så kommer ni hem till mig i Västra Frölunda, Göteborg.

Observera att lektioner endast ges till par eller mindre grupper och inte till ensamma personer. Om du är ensam och vill ta en lektion, ta med en kompis du kan dansa med under lektionen.

Mer information om vilka danser jag lär ut och till vilken nivå kan du hitta på sidan om dansundervisningen. På informationssidan hittar du också mer information om min dansbakgrund och mina meriter. De mest efterfrågade danserna är bröllopsvals i form av wienervals eller gammalvals, samt bugg och foxtrot. För valsdelen finns en specialsida med mer information. Det finns även sidor med mer information, valsmusik, och musiktips och videoklipp på andra danser för den som är intresserad.

Här finns också en sida med praktisk information om skoval, musiktips och råd för er som vill träna själva. Skriv gärna ett e-brev till mig om ni saknar någon information!

För information om priser, mer om lokalen och lediga tider, se under boka en lektion och kontakt. Läs även mer om villkor, ångerrätt och personuppgifter.

Alla lektioner kan ges på engelska om så önskas. Här är den information som finns på engelska just nu.


     
  
Nöjesdans.se


Denna sida är en del av Nöjesdansakuten.
 © Nöjesdansakuten, webmaster, sidan skapad 150206, ombyggd 180106 och senast uppdaterad 240116.